Pinjaman Peribadi Guna Ic Sahaja, Pinjaman Tidak Bercagar

Pinjaman Peribadi Guna Ic Sahaja, Sekiranya anda ingin memohon pinjaman ini, anda boleh melawati mana-mana cawangan BSN berhampiran atau anda boleh terus membuat permohonan onlin

Pinjaman Peribadi Guna Ic Sahaja

Pinjaman peribadi ini dicipta khas untuk membantu pegawai eksekutif memenuhi keperluan pinjaman mereka pada kadar yang berpatutan. Pinjaman ini juga adalah tidak bercagar dan memberikan pinjaman berjumlah RM3,000 sehingga RM200,000.

Jika anda lewat membuat pembayaran balik, anda akan dikenakan caj 1% setahun pada baki tertunggak yang akan menyebabkan hutang anda meningkat!

Jika anda ingin membuat pembayaran penuh sebelum tempoh penuh pinjaman tamat, anda perlu membayar yuran penamatan awal sebanyak RM100 atau one% daripada jumlah keseluruhan pinjaman (mana-mana yang lebih tinggi). 

Tidak pasti pinjaman yang mana satu untuk dipilih? Pilih pakej yang manarik minat anda dan kami akan memberi nasihat bagi pakej terbaik berdasarkan keperluan anda.

Ambank Pinjaman Peribadi

Dokumen apa yang saya perlukan untuk memohon pinjaman peribadi kerajaan/GLC? Ini adalah dokumen yang anda perlukan untuk memohon pinjaman peribadi kerajaan/GLC: Salinan kad pengenalan

Sekiranya anda berminat untuk memohon pinjaman peribadi ini. Sila ketahui lebih lanjut dan terperinci melalui maklumat tambahan di bawah. Pinjaman Peribadi Guna Ic Sahaja.

Selepas menghantar permohonan anda kepada kami, anda hanya perlu menunggu panggilan daripada pakar pinjaman kami dan mereka akan membuat susulan kes anda.

Pinjaman peribadi BSN MyRinggit ini adalah tidak bercagar dan hanya terbuka kepada kakitangan di sektor kerajaan, agensi atau syarikat berkaitan kerajaan dan organisasi dengan kemudahan potongan gaji BPA.

Untuk memudahkan anda membuat pembayaran semula. Sila rujuk jadual pembiayaan ini sebagai panduan anda.

Anda akan mendapat jawapan bagi soalan anda, semakan kelayakan pinjaman, dan permohonan pinjaman dikemukakan kepada financial institution pilihan anda dalam masa five minit melalui panggilan telefon. Ambank Pinjaman Peribadi.

Anda boleh memohon di cawangan RHB Straightforward pilihan anda dan sekiranya anda berkelayakan, pinjaman anda akan diluluskan segera. 

Dapatkan pembiayaan yang anda perlukan hari ini juga. Sila isi butiran di bawah untuk kami berhubung dengan anda.

Emel tersebut akan menyatakan sama ada anda perlu memohon melalui laman World wide web bank atau pergi ke lender itu sendiri.

Semak kelayakan pinjaman anda dengan setiap bank di Malaysia! Khidmat nasihat melalui panggilan telefon Pinjaman Peribadi Guna Ic Sahaja.

Next Post Previous Post